Πως θα στέλνετε την συνδρομή σας για την εφημερίδα μας

  1. Κάνετε την κατάθεσή σας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδος (ΕΤΕ) με όνομοα λογαριασμού “Γεράσιμος Σπ. Ζορμπάς” και με αριθμό λογαριασμού 162/001121-55
    ΙΒΑΝ: GR4901101620000016200112155 . Στην κατάθεση να αναγράφεται το όνομα, το επώνυμο και το όνομα πατρός του καταθέτη για να το δημοσιεύουμε στην εφημερίδα, κατά την οποία γίνεται έλεγχος και η δημοσίευση χρησιμοποιείται και ως απόδειξη.
  2. Να τηλεφωνείτε για την κατάθεση στο κινητό 6974022233. Αν δεν τηλεφωνήσετε το ποσό στην εφημερίδα θα αναφέρεται ως ανώνυμο.
  3. Με ταχυδρομική επιταγή στην παρακάτω διεύθυνση: Αλέξανδρο Σάββα, Δωριέων 15, 11852 Αθήνα.
    Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα”.

Παράκληση- Πρόσκληση
Όπως γνωρίζετε τα “ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ” είναι μια μικρή τοπική εφημερίδα και δεν έχει τα μέσα να πληροφορείται όσα συμβαίνουν, ευχάριστα ή δυσάρεστα, στους αγαπημένους μας συντοπίτες. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε, αν θέλετε να δημοσιεύουμε ό,τι ευχάριστο ή δυσάρεστο σας συνέβη (Γεννήσεις, Βαπτίσεις, Αρραβώνες, Γάμους, Θανάτους, Επιτυχίες, Αποφοιτήσεις από σχολές, διάφορες διακρίσεις κλπ. Επίσης να μας ενημερώνετε για την αλλαγή της διεύθυνσής σας, ώστε να παίρνετε την εφημερίδα μας. Στο εξής με απόφαση του Δ.Σ. η εφημερίδα θα στέλνετε μόνο σ’ αυτούς που έστειλαν την ετήσια συνδρομή τους (10 ευρώ) ή έχουν καταβάλει στα τελευταία τρία χρόνια μια συνδρομή. Λάβε υπ’όψιν αγαπητέ συνδρομητή ότι τα ταχυδρομικά τέλη διπλασιάστηκαν και χωρίς συνδρομή θα χάσουμε την επικοινωνία μας.
Περιμένουμε τα κείμενα, τα νέα, τις παρατηρήσεις σας και φωτογραφικό υλικό για την ενίσχυση της ύλης της εφημερίδας μας
στο email: alexsavvas@hotmail.com

Σχολιάστε